Fysiotherapie Parkzoom

Website

Openingstijden

Maandag 08:00 – 21:00
Dinsdag 07:00 – 21:00
Woensdag 08:00 – 14:00
Donderdag 08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 18:00

Contactgegevens

Telefoon 010-5218175
Mail info@berkelhoek.nl


Fysiotherapie Parkzoom maakt deel uit van Berkelhoek Fysio-, Bewegings- en Manuele Therapie Groep. De praktijk is HKZ / iso-9001 gecertificeerd en wij zijn Pluspraktijk voor Achmea verzekerden.

Fysiotherapie Parkzoom maakt deel uit van Fysiotherapie Lansingerland.
De praktijk is HKZ / iso-9001 gecertificeerd en wij zijn Pluspraktijk voor Achmea verzekerden.De fysiotherapeuten in onze praktijk hebben allen hun eigen specialisatie. Dit waarborgt een deskundige benadering en behandeling van uw klachten. De behandeling bestaat uit een actieve participatie van behandelaar en cliënt, waarbij het oefenen onder individuele begeleiding in ons trainingscentrum centraal staat. Wij meten regelmatig de progressie in het behandelproces en stemmen de therapie daar continue op af. Op locatie ParkZoom bieden wij:

  • Fysiotherapie
  • medische traingstherapie
  • Manuele therapie
  • Manuele therapie voor KISS/KIDD-kinderen (huilbaby’s)
  • Bekkenbodem fysiotherapie
  • Hand fysiotherapie
  • Echografie van het bewegingsapparaat
  • etc

(voor uitgebreide beschrijvingen van de verschillende therapieën zie onze website) De revalidatie verloopt volgens protocollen, die wij regelmatig evalueren met verwijzende specialisten. Deze revalidatie vindt plaats in onze ruime revalidatie- / trainingsruimte. In ons trainingscentrum bieden wij verschillende geprotocolleerde beweegprogramma’s aan voor COPD, Hartproblematiek, Diabetes, Obesitas (Beweegkuur) en Claudicatio intermittens (circulatiestoornissen). Tevens bieden wij binnen onze organisatie NVFS-sportfysiotherapie, mond-kaakfysiotherapie, oedeemtherapie en de beweegprogramma’s “Herstel & Balans” voor mensen die kanker hebben (gehad), Arthrose en ParkFit (voor Parkinsonpatiënten) aan. De beweegprogramma’s zullen wij in de nabije toekomst ook op ParkZoom gaan aan bieden. Alle programma’s staan onder leiding van specialistisch daarvoor opgeleide fysiotherapeuten en vinden plaats in samenwerking met verwijzende huisartsen en specialisten.

De fysiotherapeuten werkzaam bij Fysiotherapie ParkZoom zijn: de heer J.A.J. van Engelen, de heer J.P. Thuss, de heer J.C. van den Bulk, mevrouw Y.W.M. van den Bulk-Koot en mevrouw S. Guinée.

De openingstijden van Fysiotherapie ParkZoom zijn maandag t/m vrijdag van 08.00-18.00 uur.

Behandeling volgens afspraak.

ParkZoom
Fysio-, Bewegings- en Manuele Therapie Groep

Tjeerd Kuipersstraat 21
(parallel aan de Berkelseweg)
2662 GM Bergschenhoek
Tel: 010-5218175
Fax: 010-5222924