Polikliniek Bergschenhoek ; specialisten van LangeLand Ziekenhuis

Website

Openingstijden

Maandag 08:00 – 16:30
Dinsdag 08:00 – 16:30
Woensdag 08:00 – 16:30
Donderdag 08:00 – 16:30
Vrijdag 08:00 – 16:30

Contactgegevens

Telefoon 079-3464333
Mail polikliniekbergschenhoek@llz.nl


‘Polikliniek Bergschenhoek’ biedt de hoogwaardige zorg van het LangeLand Ziekenhuis, maar dan op locatie in Bergschenhoek.

Ingericht volgens de modernste inzichten, biedt het LangeLand Ziekenhuis een rustige en comfortabele omgeving waarin ons behulpzame team u volledig op uw gemak laat voelen.

Helende omgeving
Polikliniek Bergschenhoek is opgezet volgens het Planetree zorgconcept. Dit gaat ervan uit dat niet alleen de behandeling u beter maakt, maar ook de omgeving waarin u behandeld wordt. Niet langer kenmerkt het ziekenhuis zich door de geur van ontsmettingsmiddel, hard TL-licht en grauwgroene vloeren. Een Planetree zorgcentrum biedt warme kleuren, comfortabele zitplaatsen en een ruime opzet. Inmiddels wordt het Planetree concept door steeds meer zorginstellingen toegepast.

Beter Dichtbij
In de Polikliniek Bergschenhoek werken alleen specialisten die in het LangeLand Ziekenhuis hun kennis en kunde al hebben aangetoond. Daarom, en omdat zij zijn uitgerust met de modernste medische apparatuur, kunnen zij veel  ingrepen poliklinisch uitvoeren. Ingrepen waar u normaal voor naar het ziekenhuis zou moeten, worden nu in Polikliniek Bergschenhoek uitgevoerd. Zo is het LangeLand Ziekenhuis ook in Lansingerland ‘Beter Dichtbij’.

Samenwerking
De verschillende eerstelijns zorgverleners gevestigd in Gezondheidscentrum Parkzoom werken samen met onze specialisten om u in één bezoek van dienst te zijn. Zo kan de huisarts u meteen doorsturen om bloed af te laten nemen, maar kunt u ter plekke ook een foto laten maken of een bezoek brengen aan één van onze specialisten. Bovendien werken onze specialisten onderling samen om sneller een diagnose of behandeling vast te stellen. Deze flexibele samenwerking resulteert in korte wachttijden.

Bekijkt u voor meer informatie de  website van LangeLand Parkzoom

Contactformulier

Onze poli-assistentes