Remijn psychologie

Website

Openingstijden

Telefoon 06-40724907
Mail info@ppremijn.nl
Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 13:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 13:00

 

Welkom!

Mijn naam is Florence Remijn. Ik ben Gezondheidszorgpsycholoog en neuropsycholoog.
Ik ontvang u graag in mijn praktijk. U kunt mij bellen, mailen of laat een berichtje achter via de contactpagina op deze website. Dan neem ik contact met u op.

Een gratis kennismakingsgesprek behoort tot de mogelijkheden.

Over mij
Sinds 2004 ben ik werkzaam in de revalidatie en de ouderenzorg. Ook heb ik een lange tijd gewerkt in de specialistische GGZ.
In 2005 ben ik afgestudeerd als psycholoog, met als afstudeerrichting Klinische Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. In 2011 heb ik de postacademische opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog met succes afgerond.

In mijn praktijk behandel ik veel verschillende soorten mensen. Van jong-volwassenen tot de oudste-ouderen. Ik vind het bijzonder inspirerend om zoveel verschillende mensen te leren kennen en te zien hoe ieder voor zich de draad van het leven weer oppakt tijdens het proces van therapie .

Betrokkenheid, gelijkwaardigheid en uitwisseling van kennis en vaardigheden zijn belangrijke richtlijnen voor mij in het werken met cliënten.

Vanuit mijn achtergrond als neuropsycholoog heb ik grote interesse voor het onderzoeken en het behandelen van ouderen (60+), mantelzorgers en mensen met psychische klachten tengevolge van een hersenaandoening.

In mijn privé-leven geniet ik van de tijd die ik doorbreng met mijn man en 2 kinderen. Daarnaast ben ik breed geïnteresseerd in tal van (sociale) activiteiten.

 

Psychologenpraktijk Remijn biedt vanuit de Generalistische Basis GGZ behandeling aan:

Ouderen (60+)

Hersenaandoeningen (dementie, Niet Aangeboren Hersenletsel, etc)

Volwassenen en mantelzorgers

Redenen om u aan te melden:

  • U voelt zich somber of depressief
  • U voelt zich angstig, onzeker of gespannen en u piekert
  • U zoekt ondersteuning bij het verwerken van een verlies of schokkende gebeurtenis
  • U of uw partner, vader of moeder heeft de diagnose ‘dementie’ gekregen en u heeft behoefte aan psychische ondersteuning
  • U of uw partner, vader of moeder heeft een beroerte gehad en u heeft moeite het leven weer op te pakken

tel:06-40724907